Back

TOEFL

El Test Of English as a Foreign Language,  més conegut com a TOEFL és una prova que avalua la capacitat d’una persona per a entendre i usar l’anglès en un àmbit acadèmic. A diferència dels exàmens de CAMBRIDGE ENGLISH, no està segmentat per diferents nivells i exàmens, sinó que actua com un termòmetre que indica fins a on arriba el teu anglès al moment de fer l’examen.

Podria comparar-se amb certa manera amb l’examen Linguaskill de Cambridge English, que també funciona a mode de mesurador del nivell d’anglès de l’alumne, tot i que aquest últim és una prova que es troba recentment al mercat i el TOEFL es va començar a fer al 1964, amb l’objectiu de mesurar el nivell dels alumnes de parla no anglesa que volien entrar a estudiar a una universitat americana.

Des d’aleshores ha esdevingut un dels requisits d’admissió per als estudiants estrangers a nombrosos centres docents i universitats del món anglosaxó. A més a més, aquest test també pot ser un requisit per a institucions diverses com ara les agències governamentals o el món dels negocis.

Per això, és acceptat per més de 11,000 universitats i altres institucions en més de 150 països, entre els quals estan Austràlia, Canadà, Nova Zelanda, Estats Units, Regne Unit, a més d’Europa i Àsia.

El fet que Estats Units, Canadà, Austràlia i Nova Zelanda siguin els països que estan al cap en l’acceptació del TOEFL és que aquesta prova es fa amb gramàtica i vocabulari propis de l’anglès americà.

En quant al funcionament de l’examen, la versió Paper Based ja no es fa gairebé enlloc i ha estat substituïda per la versió iBT (Internet Based Test).

Avui en dia, prop de 96% dels candidats ja fan servir el iBT de TOEFL. Aquest examen es realitza completament en ordinador. Inclosa la prova de Speaking que, a diferència d’en altres exàmens, al TOEFL es fa directament en un enregistrament de l’ordinador. Per respondre a les seccions, TOEFL et proporcionarà un ordinador, pantalla, teclat i auriculars amb reducció de soroll per poder escoltar correctament el Listening. En aquest punt, no tindràs problema de sentir mal determinat enunciat del Listening, ja que els cascos brinden bona audició i se sent millor que els altaveus del model en paper.

L’examen de TOEFL ni s’aprova ni es suspèn. És a dir, en funció de la puntuació que obtinguis, podràs accedir a un nivell de l’MCERL o a un altre.

Si et presentes a un examen TOEFL podràs accedir a certificats d’A2 en endavant. Cadascuna de les quatre parts del TOEFL es puntua del 0 al 30, fent un total de 120 punts.

Si busques una prova ràpida i senzilla, no ho dubtis. Novacadèmia té tota la informació i experiència que necessites per preparar-te per un TOEFL.

 

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?