Back

El Certificate of Advanced in English és el primer dels dos certificats ubicats a la part més alta del Marc Europeu de Referència de les Llengües (el MCER). És un títol que gaudeix d’un alt reconeixement mundial i que obre les portes a estudis superiors, graus, màsters, post-graus, doctorats i feines d’alta qualificació a l’estranger.

L’accés més habitual a aquest certificat és després d’haver obtingut el First Certificate, el nivell inferior a l’Advanced, però també és possible preparar alumnes per al CAE sense haver obtingut prèviament cap qualificació oficial, sempre que tinguin experiència amb l’anglès en els seus estudis o professió.

Tanmateix, NOVACADÈMIA prepara alumnes durant el seu Batxillerat després de tornar d’estades internacionals iguals o superiors a 6 mesos.

Per superar el nivell CAE C1 cal tenir un anglès molt equilibrat en les seves diferents competències i especialment un alt domini tècnic de la llengua.

Per tant, certificar aquest nivell és una mostra de les capacitats adquirides a tots els nivells, però especialment al nivell B2. Aquestes són les 5 competències que s’aprenen i que es certifiquen:

La durada de l’examen és de 5 hores aproximadament, amb diferents pauses. Obtenir un certificat en Advanced English no és complicat si es té al costat un professor/a expert/a que monitoritzi el teu rendiment i evolució i corregeixi els aspectes a millorar.

A banda de totes les portes que et pot obrir aquest certificat, un dels aspectes que més valoren els nostres alumnes, és el fet que adquireixen una gran autonomia en la comunicació en anglès, i que gaudeixen al 100% de les sèries, llibres o cançons que fins ara se’ls hi resistien una mica més. Per tant, també cal que tinguis en compte que el teu esforç no solament t’aporta un certificat oficial en un nivell avançat, sinó que transforma el teu anglès com mai l’havies vist.

Des d’un punt de vista lingüístic, podem dir que un alumne que ha assolit un nivell C1 o Advanced, és un alumne que domina la llengua amb facilitat, l’ha interioritzat i sap accedir mentalment a tots els recursos que té emmagatzemats en temps real, sense pensar en la seva llengua materna.

La preparació dels alumnes per a l’examen C1 per part de NOVACADÈMIA es duu a terme mitjançant materials exclusivament oficials acostumant els alumnes a les temàtiques habituals dels exàmens, i especialment, al tipus de preguntes i respostes que hi trobaran.

Habitualment aquest nivell es cursa en dos cursos de setembre o juny, o amb un curs de setembre a juny i un intensiu al juliol. En la majoria de casos, el factor que indica quin és el temps que l’alumne necessita abans de passar a nivell C2, està relacionat amb les pròpies capacitats de l’alumne, el temps extra que dedica a la llengua fora de l’aula i la seva base d’anglès inicial.

NOVACADÈMIA et fa una prova de nivell oficial i una entrevista personal abans de l’inici del curs, que ens permet segmentar els grups per nivell i no per edat en el cas de joves i adults. A final de curs, es fa una prova de nivell final completa que ens permet analitzar i comprovar la teva evolució i el nivell del teu rendiment dins el Marc Comú Europeu de Referència de les Llengües.

També et prestem un servei professional d’assessorament en relació als exàmens oficials de CAMBRIDGE ENGLISH, i disposem de materials oficials per practicar les diferents parts i proves de l’examen CAE C1 abans de presentar-t’hi oficialment.

Si vols més informació sobre aquest nivell, pots contactar amb nosaltres aquí

A continuació trobaràs els horaris dels nostres cursos a Caldes de Montbui i a Barcelona. Recorda que també podem oferir-te classes en aquest nivell de manera particular, tant a domicili com en els nostres centres.Explica’ns les teves necessitats i et donarem la millor alternativa.

HORARIS

Centre d’Estudis Roca CEROCA
C/Avinguda Meridiana 263 BCN
Centre d’Estudis Roca CEROCA
C/Avinguda Meridiana 263 BCN
Centre d’Estudis Roca CEROCA
C/Avinguda Meridiana 263 BCN

Si vols més informació sobre aquest nivell i vols inscriure al teu fill o filla en qualsevol dels centres de Barcelona, pots contactar amb nosaltres aquí o per qualsevol canal habitual.

Novacadèmia
C/Santa Teresa 15 Caldes de Montbui
Novacadèmia
C/Santa Teresa 15 Caldes de Montbui

Per inscriure el teu fill o filla menor a aquest nivell, entra aquí i segueix tots els passos.

Per inscriure a un adult, entra aquí i segueix tots els passos.

(Si els horaris proposats no coincideixen amb la teva disponibilitat, indica-ho a observacions).

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?