Back

El Certificate of Proficiency in English és el màxim nivell que un no-nadiu pot assolir en llengua anglesa. És un títol que gaudeix del més alt reconeixement mundial i que pocs alumnes actualment posseeixen al nostre país, però que gaudeix d’una major implementació a Europa i Àsia.

L’accés més habitual a aquest certificat és després d’haver obtingut el CAE o Advanced C1, el nivell inferior al Proficiency. És pràcticament impossible preparar un C2 si no es té un certificat B2 o C1 perquè superar-lo no s’aconsegueix únicament amb l’assoliment del nivell en sí, sinó també amb el coneixement de les diferents proves d’examen, del seu funcionament i de l’estratègia que cal seguir per superar-les totes elles.

El nivell C2 és sinònim d’un domini extens i pràcticament absolut de la llengua i en alguns casos és un repte personal i la demostració que una persona no nativa en anglès pot assolir un domini realment increïble de la llengua i arribar fins el més amunt en el Marc Comú Europeu de Referència de les Llengües.
Amb aquest domini de la llengua podràs fer front a textos literaris i periodistics complicats i entendre perfectament totes les idees.

Però també podràs conversar sobre temes complexos i et sentiràs a gust escrivint i expressant-te en llengua anglesa sobre qualsevol tema o qüestió.
Davant una entrevista de treball en qualsevol país del món, tindràs la més alta prioritat si es tracta de dominar l’anglès, ja que no massa persones arriben fins aquí, de vegades per deixadesa, d’altres per refiar-se de títols o nivells inferiors.

Si saps que tens facilitat per l’anglès i has arribat sense massa dificultat a un nivell B2/C1, val la pena que t’esforcis una mica més i gaudeixis preparant-te per un Proficiency. Aprendràs moltes coses que fins ara no has fet tant a fons, adquiriràs una gran fluïdesa de vocabulari en molts camps diferents i assoliràs una gran fita.

A Novacadèmia tenim totes les eines necessàries. Molts dels nostres professors són Proficiency, ja han passat per aquí abans i ningú millor que ells pot ajudar-te a què tu també ho assoleixis.

A banda, rebem formació contínua sobre la prova, els canvis o modificacions que va patint i aprenem a dominar els diferents materials que t’han de dur a assolir-ho.

Per superar el nivell CPE C2 cal tenir un anglès molt equilibrat en les seves diferents competències i especialment un alt domini tècnic de la llengua.
Per tant, certificar aquest nivell és una mostra de les capacitats adquirides a tots els nivells, però especialment al nivell C1. Aquestes són les 5 competències que s’aprenen i que es certifiquen:

La durada de l’examen és de 5,5 hores aproximadament, amb diferents pauses. Obtenir un certificat en Advanced English no és complicat si es té al costat un professor/a expert/a que monitoritzi el teu rendiment i evolució i corregeixi els aspectes a millorar.

A banda de totes les portes que et pot obrir aquest certificat, un dels aspectes que més valoren els nostres alumnes, és el fet de que adquireixen la màxima autonomia en la comunicació en anglès. Per tant, també cal que tinguis en compte que el teu esforç no solament t’aporta un certificat oficial en un nivell avançat, sinó que transforma el teu anglès com mai abans l’havies vist.

Des d’un punt de vista lingüístic, podem dir que un alumne que ha assolit un nivell C2, és un alumne que domina la llengua absolutament, ’ha interioritzat i sap accedir mentalment a tots els recursos que té emmagatzemats en temps real, sense pensar en la seva llengua materna. A banda, és una persona ambiciosa, que gaudeix amb l’aprenentatge de les llengües, i que aspira a poder escollir amb certa facilitat el tipus de feina que vol desenvolupar.

La preparació dels alumnes per a l’examen C2 per part de NOVACADÈMIA es duu a terme mitjançant materials exclusivament oficials acostumant els alumnes a les temàtiques habituals dels exàmens, i especialment, al tipus de preguntes i respostes que hi trobaran.

Habitualment aquest nivell es cursa en dos cursos de setembre o juny, o amb un curs de setembre a juny i un intensiu al juliol. En la majoria de casos, el factor que indica quin és el temps que l’alumne necessita abans de presentar-se al nivell C2, està relacionat amb les pròpies capacitats de l’alumne, el temps extra que dedica a la llengua fora de l’aula i la seva base d’anglès inicial.

NOVACADÈMIA et fa una prova de nivell oficial i una entrevista personal abans de l’inici del curs, que ens permet segmentar els grups per nivell i no per edat en el cas de joves i adults. A final de curs, es fa una prova de nivell final completa que ens permet analitzar i comprovar la teva evolució i el nivell del teu rendiment dins el Marc Comú Europeu de Referència de les Llengües.

També et prestem un servei professional d’assessorament en relació als exàmens oficials de CAMBRIDGE ENGLISH, i disposem de materials oficials per practicar les diferents parts i proves de l’examen CPE C2 abans de presentar-t’hi oficialment.

Si vols més informació sobre aquest nivell i horaris, pots contactar amb nosaltres aquí.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?