Back

CAMBRIDGE ENGLISH LANGUAGE ASSESSMENT

CAMBRIDGE ENGLISH és l’entitat de referència mundial en l’ensenyament i la certificació de l’anglès. 

Actualment, no hi ha cap altre mètode que ofereixi un ventall de serveis tan ampli ni que posseeixi la mateixa inversió en I+D i els millor investigadors i experts en l’àmbit mundial.

CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH AUTHORIZED CENTRE

NOVACADÈMIA és Centre Autoritzat per CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH per a la preparació de nens, joves i adults per a qualsevol dels seus exàmens oficials. Aquesta certificació és garantia de qualitat i de formació contínua pels nostres alumnes i clients, i un orgull pel nostre equip. 

Representar la marca CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH no és fàcil i cada curs cal renovar la confiança que aquesta organització diposita en els seus centres representants arreu del món. El nombre d’alumnes presentats als exàmens oficials, aixi com el nombre d’aprovats, són, entre altres criteris, els principals indicadors de confiança i eficiència per continuar sent part d’aquesta prestigiosa entitat. 

NOVACADÈMIA presenta alumnes a partir de 6 anys als exàmens oficials i fins a nivell C2 (el nivell més alt dins l’escala europea). L’índex d’aprovats en exàmens CAMBRIDGE ENGLISH és del 98%.

EL MÈTODE CAMBRIDGE ENGLISH

El nostre mètode en l’aprenentatge de l’anglès és el mètode CAMBRIDGE ENGLISH. Aquest mètode presenta diferents avantatges davant altres mètodes que podeu trobar al mercat. Permet un aprenentatge homogeni en les diferents competències de la llengua: Speaking, Writing, Reading, Grammar & Vocabulary, Use of English i Listening. És un mètode que abarca des de P3 fins a nivells professionals en adults i és l’únic mètode acceptat a més de 130 països al món, que presenta milers d’estudiants als seus exàmens oficials cada dia. CAMBRIDGE ENGLISH és una entitat que pertany a la universitat de Cambridge al Regne Unit i que fa fortes inversions per la recerca i la investigació professional de l’anglès com a llengua estrangera. La mateixa Universitat edita llibres que permeten l’aplicació real i total del mètode dins les aules en activitats extraescolars. Els centres oficials com NOVACADÈMIA rebem d’una banda, formació contínua per part de CAMBRIDGE ENGLISH, així com disposem d’un ampli catàleg de productes i materials digitals, que es renoven i actualitzen cada curs, per poder oferir als nostres alumnes una formació de qualitat i avançada. Els seus exàmens oficials són els més reconeguts per escoles superiors, universitats i màsters tant al nostre país com a tot el món.

NOVACADÈMIA és Centre Preparador pels Exàmens Oficials de CAMBRIDGE ENGLISH des del 2012. Això garanteix els nostres alumnes: Preparació continua i específica dels nostres formadors Utilització de materials exclusius Màxim coneixement de les habilitats i competències tècniques Experiència en la superació dels exàmens oficials tant a nivell d’anglès acadèmic com d’anglès comercial, fiscal o legal Accés a tota la gamma de titulacions oficials reconegudes mundialment i utilitzades per milions de professionals Aprenentatge i pràctica de l’anglès a través d’una metodologia contrastada, sòlida i eficient.

L’ensenyament de l’anglès requereix assolir un nivell de complicitat i connexió alumne-professor que varia en funció de cada etapa i que en totes elles és de vital importància per aconseguir els objectius establerts. Per això, el mateix mètode s’adapta a cada etapa de l’aprenentatge i fins i tot a cada grup-classe per poder assolir el màxim rendiment i eficiència en l’adquisició de la llengua.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?