Back

El programa Young Learners de CAMBRIDGE ENGLISH, està dissenyat pels millors experts mundials pel que fa a l’ensenyament de la llengua dins l’etapa d’educació primària, és a dir, entre els 6 i els 11 anys.

Al gener de 2018 CAMBRIDGE ENGLISH va actualitzar la gamma d’exàmens per a nens i nenes d’acord amb els treballs d’investigació més recents sobre l’aprenentatge de llengües i l’ensenyament. Aquesta gamma d’exàmens està dissenyada específicament per als més petits, constituint una eina molt efectiva i d’ajuda en l’inici de el seu camí en l’aprenentatge de l’anglès.

Cada etapa té els seus propis objectius i els nivells s’entrellacen de manera que l’infant va assolint nivell i competències de manera ininterrompuda i eficient.

Al final de cada nivell es valora el rendiment en les competències de la llengua anglesa i es recomana la presentació de l’alumne a l’examen oficial per obtenir una certificació CAMBRIDGE ENGLISH. Això és realment motivador per als nens i nenes i és una experiència que no acostumen a oblidar.

Els alumnes aprenen l’anglès de manera acadèmica mitjançant únicament materials oficials i el professorat complementa els continguts amb altres materials específics per a cada etapa facilitats per CAMBRIDGE ENGLISH i que incorporem al seu aprenentatge.

NOVACADÈMIA forma al llarg de cada curs més de 200 alumnes en etapa primària en diferents escoles de Barcelona i el Vallès.

En el següent video podreu apreciar el perquè de la importància d’aprendre anglès a través d’un mètode oficial i que els dóna continuïtat fins a nivells professionals:

NOVACADÈMIA et fa una prova de nivell oficial i una entrevista personal abans de l’inici del curs, que ens permet segmentar els grups per nivell i no per edat en el cas dels nens i joves. A final de curs, es fa una prova de nivell final completa que ens permet analitzar i comprovar la teva evolució i el nivell del teu rendiment dins el Marc Comú Europeu de Referència de les Llengües.

Els cursos d’Educació Primària (Young Learners) consten d’entre 1,5 hrs a 3 hores a la setmana en funció dels nivells i del centre. Consulta els horaris que oferim a Barcelona en 3 diferents ubicacions i al nostre centre de formació a Caldes de Montbui.

HORARIS

Escola Joan Roca Guipúscoa
C/Rambla de Guipúscoa 19 BCN
Escola Joan Roca Meridiana
C/Avinguda Meridiana 243 BCN
Escola Mare de Déu del Coll
C/Tirso 51-53 BCN
Escola Mare de Déu del Coll
C/Tirso 51-53 BCN
Novacadèmia
C/Santa Teresa 15 Caldes de Montbui

Si vols més informació sobre aquest nivell i vols inscriure al teu fill o filla en qualsevol dels centres de Barcelona, pots contactar amb nosaltres aquí o per qualsevol canal habitual.

Per inscriure el teu fill o filla menor a aquest nivell en el nostre centre de Caldes de Montbui, entra aquí i segueix tots els passos.

NOVACADÈMIA presenta alumnes de primària als exàmens oficials YOUNG LEARNERS de CAMBRIDGE ENGLISH. Els exàmens Cambridge English Young Learners (YLE) són una sèrie d’exàmens motivadors i divertits, dirigits a nens que cursen educació primària.

Milers de pares d’arreu del món escullen els exàmens YLE per orientar l’aprenentatge dels seus fills i alhora poder comprovar el progrés dels seus fills en l’anglès seguint estàndards reconeguts internacionalment.

A NOVACADÈMIA oferim els 3 exàmens existents dins aquest programa, el Pre A1 Starters, l’A1 Movers i l’A2 Flyers.

Abans de presentar els alumnes a aquests exàmens, es duu a terme un examen simulacre al març/abril a la mateixa classe per veure si estan preparats per presentar-s’hi. Els exàmens oficials tenen lloc als mesos de maig, juny o juliol.

Per als nens que ja fa uns anys que estudien anglès, els exàmens de Young Learners són una bona oportunitat per:

A més, en els exàmens de Young Learners, no hi ha aprovat o suspès: els alumnes són avaluats en les tres competències mitjançant uns escuts, i tots ells reben el certificat.

Mostrem a continuació imatges de la darrera convocatòria amb alumnes de NOVACADÈMIA als exàmens Movers i Flyers.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?