Back

1. El Nostre Equip: Passió i Experiència al servei de l’aprènentatge

Des de 2012, són més de 500 els alumnes i famílies que han confiat en nosaltres el seu aprènentatge i millora acadèmica. Des d’alumnes de primària fins a adults preparant oposicions.

Diversos professors amb experiència i especialització en les diferents matèries i nivells, s’encarreguen de guiar i recolzar l’alumne amb el suport d’una Direcció Acadèmica que coordina els recursos i avalua juntament amb el professorat els resultats i l’evolució de cadascun dels nostres alumnes.

Disposem de diferents aules equipades amb els materials necessaris per garantir un estudi comfortable, concentrat i eficient.

2. Objectius ambiciosos, no es tracta d’aprovar sinó d’aprèndre

A NOVACADÈMIA, ens centrem en assolir més que resultats acadèmics. Amb nosaltres, aconseguiràs:

  • Responsabilitat i Confiança: Cultivem la teva responsabilitat en l’estudi i t’ajudem a assolir el nivell de confiança necessària per abordar qualsevol desafiament.
  • Recolzament Integral: Oferim un acompanyament end-to-end al llarg del curs, en el dia a dia, en aquells projectes que hagis de desenvolupar, en la preparació d’exàmens i presentacions.
  • Desenvolupament Personal: Fomentem l’autoestima, la creativitat i la motivació, alliberant el teu potencial al màxim.
  • Gestió del Temps i Organització: Et mostrem com assolir un correcte equilibri entre l’estudi i altres activitats, adquirint habilitats de gestió del temps.

3. Personalització

Analitzem individualment cada cas, entenem les necessitats i dissenyem un acompanyament que garanteixi els resultats i objectius definits.

4. Reforç expert i professional

Només a través d’una estratègia formativa com la que hem descrit, es poden assolir resultats de millora escolar superiors al 98% en els darrers 10 anys.

Les famílies i els alumnes que confien el seu reforç escolar a Novacadèmia saben que els alumnes tindran al seu abast no només un professor qualificat, sinó també els mitjans i recursos d’una empresa especialitzada, amb una experiència demostrable i palesa en el resultats i en la satisfacció d’un gran nombre d’alumnes.

Pots consultar les opinions sobre l’experiència viscuda per altres famílies i alumnes al nostre Google Reviews.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?