Back

Si ets dels que prefereix les classes individuals davant de les classes en grup, no dubtis en demanar-nos informació sobre aquest servei.

Més de 500 alumnes en els darrers anys han confiat la seva formació en nosaltres mitjançant les classes particulars. 

Existeixen tres modalitats de classes particulars en quant a l’ubicació:

En quant a modalitats de nombre d’alumnes pots escollir entre:

Pel que fa al tipus d’anglès tu decideixes el que necessites:

Pel que fa a nens i joves, tenim molta experiència en classes particulars, adaptades al seu ritme d’aprenentatge i a les necessitats individuals de cada nen o jove.

Considerant que l’anglès és imprescindible en el futur de qualsevol nen, res ha de frenar el seu aprenentatge. per tant, si el teu fill requereix un ensenyament més individual, mostra dificultats a l’aprenentatge, està diagnosticat de qualsevol trastorn o simplement li costa rendir en grup, buscarem el professor adequat per a ell o ella. A més, podràs sempre escollir entre fer les classes al nostre centre de formació o a domicili, de dilluns a divendres, i dissabtes matí.

També oferim aquest servei en nens i nenes amb altes capacitats, que no encaixen bé en determinats grups i pels que els pares busquen un aprenentatge més eficient. Els preparem i acompanyem als exàmens oficials i us garantim el màxim rendiment i aprofitament de les seves capacitats.

Siguin quines siguin les vostres necessitats, amb aquest tipus de classes podreu treure el màxim partit a la vostra inversió. A més, teniu diferents packs de classes, en funció de l’edat de l’alumne, per optimitzar encara més el preu/hora.

A continuació et presentem els nostres packs de classes particulars. Hi ha un pack per a alumnes de primària, un pack per a alumnes de secundària i un pack per a alumnes de Batxillerat, Cicles Formatius i Adults.

Els packs es poden utilitzar tant per a classes particulars d’anglès com de reforç escolar, en tots els seus nivells. Consulta la nostra proposta de reforç escolar a l’apartat Reforç Escolar del menú principal.

Els packs són personals i intransferibles, però es poden compartir amb germans/es, sempre que siguin del mateix nivell o inferior. És a dir, un pack de batxillerat es pot compartir amb altres germanes o germans que facin batxillerat, secundària o primària.

Per a obtenir el pack, s’ha de fer un pagament únic abans de l’inici de la primera classe. En el cas dels packs de secundària i batxillerat es pot dur a terme el pagament del 50% de l’import del pack abans de l’inici de les classes i dle 50% restant una vegada consumit el 50% del mateix. Un cop comprat, el pack no és reemborsable.

Exieteixen packs per a classes conjuntes de 2 o 3 germans. Consulta’n les condicions posant-ne en contacte amb nosaltres pels nostres canals habituals o bé clicant aquí.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?