Back

A NOVACADÈMIA pensem que tots, sense importar l’edat ni el nivell previ, necessitem desenvolupar una competència comunicativa en anglès. L’anglès s’ha convertit en una necessitat, és la llengua estrangera parlada per més persones al món, així com també la llengua que mou el món dels negocis i la llengua que si viatgem podem utilitzar per entendre’ns i fer-nos entendre allà on sigui.

També sabem que l’anglès ha estat sempre l‘assignatura pendent per moltes persones i ens hem proposat que deixi de ser-ho. Per això a NOVACADÈMIA t’ho posem fàcil. T’oferim cursos 100% pràctics, assequibles i accessibles tant en format presencial com a través d’aula virtual.

No et cal un nivell previ per formar part d’un dels nostres grups d’iniciació en speaking. Però si ja has fet anglès abans i ja et defenses bé amb la llengua, també trobaràs un grup amb un nivell intermedi, dins el qual el professor t’ensenya a aplicar correctament quan parles els conceptes tècnics adients per fer del teu speaking una forma de comunicació eficaç.

I per a aquells alumnes que el fan servir cada dia, per motius personals o professionals, tenim els cursos que esteu buscant. Formeu part d’un grup d’speaking avançat, en el que debatem sobre temes d’actualitat, preparem exposicions i compartim idees, experiències i coneixements sobre una àmplia varietat de conceptes i centres d’interès.

Per la vostra comoditat, i a fi de promoure la màxima assistència possible als grups d’adults, iniciem aquest curs les classes a través d’aula virtual, des de casa teva o el teu despatx, des d’allà on et trobis, a través d’un dispositiu mòbil connectat a internet. I continuem com sempre, oferint-te les classes presencials, al nostre centre de formació o bé a domicili. Recorda que si vols més personalització i practicar sobre temes concrets relacionats amb la teva carrera professional, pots contractar també classes particulars o en tàndem (dos alumnes).

T’assignem un professor el dia i hora que millor t’encaixi, i a més, pot fer les classes a casa teva o al teu despatx.

A partir d’ara treu el màxim partit a aquesta activitat, i ordena i estructura el teu anglès mitjançant la pràctica oral i passant cada setmana una bona estona. Gaudeix a fons de les sèries i pel·lícules en anglès, dels llibres en versió original i d’aquella cançó que sempre t’ha agradat però que no podies entendre.

Tots els alumnes que s’apuntem a un curs d’speaking a NOVACADÈMIA tenen accés privat i gratuït a un campus online ple de materials per seguir practicant a casa així com dels materials i continguts treballats a classe.

A què esperes per posar-te les piles amb l’anglès?

I recorda que NOVACADÈMIA és Centre Homologat per la Fundación Tripartita per gestionar Formació Bonificada, el que significa que pots gaudir de les teves classes personalitzades, per a tu sol/a o en grup dins la teva empresa, utilitzant els crèdits formatius i reduint així la inversió que la teva empresa dedica a l’anglès corporatiu.

Consulta amb un assessor comercial la millor opció clicant aquí. Si vols conèixer tot el que NOVACADÈMIA ofereix a nivell de Business English visita dins el menú l’opció Business English.

A continuació trobaràs els horaris dels nostres cursos a Caldes de Montbui i a Barcelona. Recorda que també podem oferir-te classes en aquest nivell de manera particular, tant a domicili com en els nostres centres.Explica’ns les teves necessitats i et donarem la millor alternativa.

Centre d’Estudis Roca CEROCA
C/Avinguda Meridiana 263 BCN
Centre d’Estudis Roca CEROCA
C/Avinguda Meridiana 263 BCN
Novacadèmia
C/Santa Teresa 15 Caldes de Montbui

Si vols més informació sobre aquest nivell i vols inscriure al teu fill o filla en qualsevol dels centres de Barcelona, pots contactar amb nosaltres aquí o per qualsevol canal habitual.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?