Back

No és cap secret que estudiar no és senzill. És per això que és vital aprendre com fer-ho bé. Una excel·lent manera de treballar els problemes de base és aprendre a estudiar aplicant diverses tècniques d’estudi.

Els experts admeten que per assolir l’èxit a l’escola, cal emprar les tècniques d’estudi adequada i regularment. Aquestes impacten en el rendiment, i sense elles, pot ser difícil evitar el fracàs en algun moment de la nostra etapa acadèmica. Altres aspectes, com per exemple, les circumstàncies d’estudi, el mètode utilitzat, les nostres habilitats i fins i tot la nostra motivació i actitud tenen també un impacte en els resultats acadèmics.

A NOVACADÈMIA fa més de 12 anys que ensenyem diferents tècniques d’estudi als nostres alumnes de reforç escolar, adaptades a cada etapa i edat, però altament eficients tant en la motivació id disposició dels alumnes vers l’estudi, com en la consecució de resultats més alts en un termini curt-mig.

Les principals tècniques inclouen la lectura, que és la nostra primera trobada amb el material. Una vegada entès i llegit diverses vegades, passem a subratllar. Després, un resum: aquesta tècnica assegura la nostra comprensió del material i ens ajudarà a respondre amb més confiança durant els exàmens. Una altra tècnica important és la capacitat d’estudi visual, que implica crear representacions gràfiques del material. Això ens permet tenir una visió més ràpida i clara del que hem llegit. I, per suposat, no descuidem l’aspecte pràctic, ja que en algunes matèries, la pràctica és fonamental.

Creiem que l’organització dels teus estudis és essencial, planejant i gestionant el temps dedicat a aquesta tasca. Això ens aporta grans beneficis, tant a nivell personal com acadèmic. Conèixer diferents mètodes d’estudi i triar els que millor s’adaptin a les nostres necessitats és clau. Així personalitzem la nostra manera d’aprendre i ajustem el nostre enfocament en base a les nostres pròpies pràctiques i capacitats.

A més, les tècniques d’estudi es complementen amb les Tecnologies de l’Informació i la Comunicació (TIC), ja que són eines importants que cal saber utilitzar per millorar els nostres estudis. Aquestes també poden enriquir el nostre coneixement i ajudar-nos a recopilar informació de manera més eficient

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?