Back

Abans de començar qualsevol curs o presentar-te a qualsevol examen, és imprescindible fer una prova de nivell. A continuació trobaràs dos tipus diferents de proves de nivell. Les proves anomenades BASIC són proves oficials basades específicament en gramàtica i/o comprensió lectora. Són proves que t’oferim de manera gratuïta i que un cop les rebem, les corregim i contactem amb tu per donar-te el resultat i la nostra recomanació.

Les proves anomenades PRO són completes i inclouen un exercici de cada competència, és a dir, un exercici de gramàtica o Use of English, un de comprensió lectora, un de comprensió oral i un de producció oral. Aquestes proves tenen un cost realment reduït i serveixen per tenir una visió de 360º sobre el teu nivell d’anglès actual. 

A més, si t’inscrius a qualsevol dels nostres cursos, obtens un 50% de descompte a l’import de la teva matrícula, sempre que la prova l’hagis realitzat dins els 2 mesos anteriors a la inscripció al curs.

A continuació, trobaràs un quadre de nivells tant per a nens, adolescents com adults, que et pot guiar per escollir la prova BASIC més adequada.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?