Back

Existeixen altres certificacions diferents a les anteriorment descrites, que en determinades ocasions, podem ser suficients per certificar el nostre nivell d’anglès de cara als requeriments de diferents institucions.

Aquestes certificacions només són vàlides per demostrar quin és el nostre nivell, però no serveixen per aprendre la llengua ni assolir una millora de nivell abans d’intentar certificar-lo. Per aquest motiu, si l’objectiu és aprendre anglès o millorar el nivell actual, cal escollir un dels cursos entre nivell A2 i C2, i després decidir quina opció volem:

  • Opció 1: examinar-nos d’aquell nivell en concret i obtenir el seu certificat oficial. En aquest cas, estarem optant a un certificat sempre reconegut internacionalment i més prestigiós.
  • Opció 2: examinar-nos a través d’una prova tipus termòmetre que indica fins a quin nivell arribem en les diferents competències i que no ens atorga cap certificat reconegut dins el Marc Comú Europeu de les Llengües, però que sí ens indica quin és el nostre nivell real d0anglès actualment.

Si escollim l’opció 2, NOVACADÈMIA recomana l’examen Linguaskill. És un test d’anglès online ràpid i precís que ajuda a les organitzacions a avaluar el nivell d’anglès de candidats individuals i grups de candidats amb l’última tecnologia en Intel·ligència Artificial. Posa a prova les quatre competències lingüístiques -expressió oral, expressió escrita, comprensió de lectura i comprensió auditiva- per mòduls.

Proporciona resultats precisos en 48 hores i és fàcil d’administrar; pots administrar la prova en qualsevol moment o lloc, fins i tot als candidats que vulguin examinar-se des de casa. Els resultats s’ajusten al Marc Comú Europeu de Referència (MCER), l’estàndard internacional per a descriure les aptituds lingüístiques.

El certificat LINGUASKILL està orientat a diferents tipologies d’alumnes:

Linguaskill es pot organitzar i supervisar fàcilment, en qualsevol moment o fins i tot en les mateixes instal·lacions de l’empresa o universitat. Només es requereix un ordinador, connexió a Internet i auriculars.

Adjuntem a continuació un vídeo que explica en què consisteix aquesta certificació:

LINGUASKILL és una certifciació de CAMBRIDGE ENGLISH i NOVACADÈMIA com a Centre Oficial Preparador d’alumnes l’ofereix als seus clients particulars i corporatius.

Si vols saber més sobre aquesta certificació, posa’t en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels nostres canals o clicant aquí.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?