Back

NOVACADÈMIA forma a més de 150 nens i nenes en anglès dins l’etapa d’Educació Infantil anualment.

Es tracta sense dubte d’una de les etapes més importants en l’aprenentatge de l’anglès, i que en algunes ocasions no rep l’atenció necessària. Des de ben petits els nens han de tenir una relació rutinària amb l’anglès, com una activitat més que formarà part del seu desenvolupament i la seva formació de futur. Això li donarà una clara autonomia comunicativa amb un dels idiomes més parlats en el món com és l’anglès.

L’aprenentatge de la llengua a través d’activitats que l’infant pugui relacionar amb el joc i la diversió, provoquen en ell una motivació per participar a classe i se sent còmode aprenent juntament amb els seus companys i companyes.

Els cursos de PRESCHOOL ENGLISH parteixen d’una hora setmanal en una única sessió, tot i que el temps recomanant en aquesta etapa és de 2 hores setmanals, repartides en dues sessions d’1 hora cadascuna, en dies alterns.

Les dues activitats principals que es duen a terme en aquesta etapa són:

– Academic English
– Lego Planet in English

L’Academic English s’imparteix amb quaderns de CAMBRIDGE ENGLISH, amb els quals els nens i nenes aprenen vocabulari i petites expressions que van repetint a cada classe, com a part de les activitats i jocs, i que van ampliant a mesura que passen els mesos. 

A final de curs, es fa visible com el seu anglès ha anat canviant i es veu l’infant molt més segur de si mateix i motivat per continuar aprenent. Aquestes sessions inclouen projectes que complementen l’aprenentatge, especialment en la part més immersiva. Un d’ells és el projecte MyPet.

Per la seva banda, l’activitat LEGO PLANET IN ENGLISH està reconeguda com una de les més eficients en aquesta etapa i té múltiples beneficis en l’infant, des de l’aprenentatge immersiu i per repetició, fins a l’expressió de l’abstracte i la creativitat.

NOVACADÈMIA ha analitzat els beneficis psicopedagògics de l’activitat de la mà de l’Anaïs Rodríguez, psicòloga i psicopedagoga (col·legiada 24228).

Aquests en són els principals:

En aquest sentit, el fet de poder fer l’activitat en anglès aporta l’extra de l’exposició a la llengua, permetent que els infants treballin tots aquests aspectes i, alhora, puguin començar a utilitzar i entendre lèxic relacionat amb l’activitat en una llengua diferent de la seva llengua materna.Alhora, permet relacionar l’idioma amb un moment de diversió i confiança.

La combinació de totes dues activitats és una rutina perfecte per als nens i nenes entre els 3 i els 5 anys i els seus resultats estan provats.

Els infants s’inicien en l’ús de la llengua combinant aspectes tècnics de base adaptats a la seva edat, al mateix temps que aprenen els diferents fonemes i sons de la llengua, mitjançant jocs, projectes i els materials oficials més innovadors dissenyats i editats per CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS.

Adjuntem a continuació els cursos de PRESCHOOL ENGLISH que NOVACADÈMIA ofereix a Barcelona (escoles Joan Roca Meridiana i Joan Roca Guipúscoa, i escola Mare de Déu del Coll; i al nostre centre de formació de Caldes de Montbui. També s’ofereix aquesta activitat a nivell particular, tant al nostre centre de Caldes de Montbui com a domicili, per alumnes individuals així com per a grups reduïts de fins a 3 alumnes. En aquest cas, heu de sol·licitar pressupost contactant amb nosaltres pels nostres canals habituals.

HORARIS BARCELONA

Escola Joan Roca Guipúscoa
C/Rambla de Guipúscoa 19 BCN
Escola Joan Roca Meridiana
C/Avinguda Meridiana 243 BCN
Escola Mare de Déu del Coll
C/Tirso 51-53 BCN

HORARIS CALDES DE MONTBUI

Si vols més informació sobre aquest nivell i vols inscriure al teu fill o filla en qualsevol dels centres de Barcelona, pots contactar amb nosaltres aquí o per qualsevol canal habitual. Per inscriure el teu fill o filla menor a aquest nivell en el nostre centre de Caldes de Montbui, entra aquí i segueix tots els passos.
Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?