Back

Sovint per falta de temps, a la majoria ens és complicat comprometre’s i ser constants pel que fa a l’aprenentatge d’una nova llengua. D’altra banda, l’aspecte econòmic sovint ens obliga a no finalitzar el curs o deixar el nostre anglès a mitges. Per això a NOVACADÈMIA hem creat el cursos Be-Le@rning®.

Aquests cursos s’adapten perfectament a la nova realitat, ja que ofereixen el valor afegit de permetre combinar l’estudi d’una nova llengua, amb les hores que requereix i amb les activitats del dia a dia, i tot plegat a nivell individual.

Els cursos Be-Le@rning® han estat dissenyats i produïts a partir dels estàndars de CAMBRIDGE ENGLISH i amb els nivells que marca el Marc Comú Europeu de Referència de les Llengües, i es diferencien de la resta perquè combinen hores d’autoaprenentatge amb tutories presencials, podent treballar i avançar on i quan us vagi bé. La formació Be-Le@rning®, per tant, és una formació a mida, de qualitat, adaptable, flexible i amb resultats reals.

Un dels aspectes més importants d’aquests cursos és que són individuals, no es fan en grup, per tant, l’alumne rep una atenció 100% personalitzada i adaptada al seu ritme d’aprenentatge.

Aquesta formació té el plus afegit del contacte directe amb el professor. Tenen uns paquets de tutoria flexibles per a cada alumne i adaptats per a cada pressupost, cosa que des de NOVACADÈMIA considerem essencial per al correcte aprenentatge d’un idioma i l’assoliment dels objectius finals. L’anglès és una carrera de fons, això vol dir que implica uns anys de formació continua. Cada vegada que interrompem aquesta formació, fem un pas enrere, per això es tracta de posar-ho fàcil i poder seguir amb l’aprenentatge fins allà on et marquis.

La fita d’afegir aquest factor presencial als nostres cursos és per a poder mesurar i avaluar l’evolució de l’alumne en les diferents competències de la llengua, sempre seguint els valors de rigor, eficàcia i els estàndards de Cambridge English, i davant de cursos 100% online on l’alumne no interactua presencial amb el seu professor.

Si no pots assistir a les tutories presencialment, podràs connectar-te des del teu despatx o des de casa teva, sempre de manera individual i amb un professor per a tu sol.

Contacta amb nosaltres si vols rebre informació personalitzada sobre els cursos Be-Le@rning® clicant aquí o visita la secció del menú Anglès Online.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?