Back

Anglès en la cultura popular

L’anglès s’utilitza en diversos camps artístics com el cinema, la música, la literatura… Aquesta llengua juga un paper molt important en la cultura mundial. Ara veurem perquè:

  • Al cinema:

Diàleg: Les pel·lícules en anglès solen tenir diàlegs en aquest idioma. Això permet que les pel·lícules arribin a una audiència global i facilita la distribució internacional.

Subtítols/Doblatge: Les pel·lícules en anglès solen ser subtitulades o doblegades a altres idiomes per a arribar a audiències que no parlen l’idioma. Això contribueix a difondre la cultura cinematogràfica a tot el món.

  • En la música:

Lletra: Moltes cançons populars tenen lletres en anglès, la qual cosa les fa més fàcils d’entendre a nivell mundial i populars en molts països diferents.

Estils i Gèneres: Aquest idioma s’utilitza en molts gèneres musicals, com pop i rock. Els artistes de parla anglesa solen tenir un públic molt ampli.

  • Literatura:

Traduccions: Moltes obres literàries en anglès es tradueixen a altres idiomes per a arribar a tenir més audiència. Tot i que la gent, prefereix llegir en versió original, ja que permet una experiència més directa i autèntica amb les obres originals.

  • En el teatre:

Obres: L’anglès és l’idioma principal de moltes de les obres més conegudes. El teatre en aquest idioma,té un fort impacte global, ja que les produccions teatrals en aquesta llengua, especialment aquelles com les que es presenten a Broadway o en el West End de Londres, atreuen a audiències internacionals i contribueixen significativament al turisme, generant un impacte econòmic i cultural important.

Veient aquests exemples, hem vist que hi ha una gran varietat de recursos disponibles per a l’aprenentatge de l’anglès, com llegint en anglès, veient pel·lícules en la versió original… i Novacadèmia és una molt bona opció per aprendre l’idioma mitjançant metodologies dinàmiques com les mencionades anteriorment.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?