Back

Tips per millorar la pronunciació en l’anglès

Millorar la pronunciació en anglès pot ser un procés complex i llarg, però hi ha diversos consells que poden ajudar-te a perfeccionar aquesta habilitat. Com per exemple:

  • Un consell molt fàcil i important, és escoltar molt bé com parlen els natius en programes de televisió, pel·lícules, podcasts i música en anglès, això t’ajudarà a familiaritzar-te amb els sons i patrons de l’idioma.
  • Un altre consell es practicar amb parlants natius, això et permetrà rebre retroalimentació directa i adaptar la teva pronunciació en temps real.
  • Llegir llibres, articles o notícies en veu alta t’ajudarà amb la pronunciació, si no també amb la fluïdesa. Aquest és un bon consell, ja que escoltar com parles i la pronunciació que tens farà que aprenguis dels errors que comets i dels aspectes a millorar.
  • Un consell relacionat amb l’anterior, és gravar les teves lectures o converses en anglès i després escoltar la gravació. Això et permetrà identificar àrees de millora i treballar en elles.
  • Practica amb gravacions de converses reals, és a dir, escolta gravacions de converses quotidianes en anglès. Això t’ajudarà a acostumar-te a la velocitat i entonació de la parla natural.
  • Un consell dinàmic és participar en intercanvis d’idiomes, trobar companys d’intercanvi d’idiomes, sigui en persona o a través de plataformes online, per a practicar la pronunciació i rebre retroalimentació directa.

La pràctica constant i la paciència són clau per a millorar la pronunciació en anglès.              

Bona sort!Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?