Back

NOVACADÈMIA és un servei de formació i coaching per a particulars i per a empreses, orientat a desenvolupar i optimitzar les competències i habilitats de les persones en un entorn competitiu i molt dinamitzat.

NOVACADÈMIA és sinònim de innovació, orientació al mercat, desenvolupament personal, resultats i motivació. Aquests són els nostres principis i la nostra missió.

NOVACADÈMIA ofereix un servei diferenciat perquè treballa exclusivament amb professionals experts i especialitzats, personalitza les formacions en funció de les necessitats de cada persona o grup de persones, explora i desenvolupa les competències i habilitats bàsiques, amb flexibilitat, escoltant a l’alumne i orientant-nos a ell.

65
Professors Certificats
5000
+ de
Estudiants Matriculats
621
Cursos Completats

A NOVACADÈMIA som una gran família on ens agrada mantenir un contacte directe i proper amb tots els nostres alumnes, i segurament aquesta és una de les claus del nostre èxit. Per a nosaltres, la nostra major satisfacció és la satisfacció dels nostres alumnes amb els nostres serveis prestats. Per això, considerem que la nostra empresa ofereix un valor afegit a tots els nostres serveis que ens agrada destacar.

Abans de començar qualsevol curs, fem una reunió informativa amb l’escola, l’AMPA i els pares dels futurs alumnes. En aquesta sessió, informem als pares dels cursos, de les novetats d’enguany i de tots els nostres serveis. A més a més, durant tot el curs estem a disposició dels nostres alumnes i clients a través del servei de WhatsApp, telèfon i mail.

Creiem en la diferenciació com a eina d’excel·lència.
És el nostre pilar.

Natàlia Balaguer
Fundadora i Directora de Novacadèmia
Proficiency in English
Master en Direccio Comercial

El nostre àmbit d’actuació és ampli i això ens atorga una visió privilegiada de les necessitats. Treballem per empreses petites i també multinacionals, per ajuntaments i consells comarcals, per particulars de diferents poblacions, i prestem serveis a diferents AMPAs i institucions.

Alhora, formem part activa de projectes reconeguts mundialment com ara el CHANGE DISLEXIA, i estem en contacte amb universitats, programes de recerca, pràctiques de grau, intercanvis, etc.

Som Centre Oficial de Cambridge English i també Centre Organitzador de Formació Bonificada per a empreses, associats a la Fundación Tripartita, depenent del Ministerio de Empleo.

Apliquem tot el que veiem i aprenem a totes les nostres activitats i serveis i traiem profit de cada oportunitat d’oferir un valor afegit als nostres alumnes.

Tenim un servei permanent de secretaria i d’atenció a l’alumne de dilluns a divendres en horari de matí i tarda.

Els nostres sistemes interns ens permeten gestionar la informació abans, durant i després de les classes actuant amb eficiència davant de qualsevol imprevist. 

Tant en classes presencials com virtuals tots els alumnes tenen un accés privat a un campus virtual des del qual tenen contacte directe amb el seu professor, accés a totes les activitats encomanades com a tasques, seguiment de les correccions dels seus treballs i projectes, i especialment important, accés a tots els materials del curs.

Per a NOVACADÈMIA és molt important saber que els alumnes estan aprenent correctament així com poder identificar quin és el seu rendiment concret en diferents competències.

Per aquest motiu, cada alumne rep un informe al final de cada trimestre, el tercer dels quals és més extens i inclou els resultats d’una prova de nivell oficial en el cas de les llengües i un test de competències en el cas dels serveis de reforç escolar. Els informes estan dissenyats en base al model de competències europeu.

Prova de nivell inicial. Els alumnes de qualsevol disciplina passen una prova de nivell inicial per conèixer les seves competències, punts forts, i necessitats. El servei de prova de nivell és gratuït per als alumnes ja matriculats.

Prova de nivell end-of-term. A final de curs es fa una prova oficial de llengües (Cambridge English, Institut Français, Goethe Institut) per tenir una informació objectiva sobre el nivell en què l’alumne ha finalitzat el curs escolar, dins el Marc Europeu de Referència de les Llengües.

Quan al llarg del curs un nou alumne comença classes de llengua estrangera dins un grup que ja ha començat a principi de curs, se li fa una prova de nivell per determinar si pot encaixar en el nivell actual del grup on li correspon anar.

NOVACADÈMIA assessora als alumnes en relació a la seva presentació als exàmens oficials de Cambridge English. Acompanyem els alumnes als exàmens i interpretem els resultats. El nostre rati d’aprovats en exàmens oficials és superior al 95%.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?