Back

Raons per començar a aprendre anglès des d’una edat primerenca

Començar a aprendre anglès des de petits significa que els nens tenen més anys per a practicar i perfeccionar les seves habilitats en l’idioma. Com més aviat comencin, més temps tindran per a submergir-se en l’idioma i guanyar fluïdesa, tot i que la directora de l’escola, Carmen Rampersa, afirma que en la infantesa no s’aprèn angles, s’adquireix.

En general, aprendre i adquirir anglès té molts beneficis cognitius, socials, educatius… i més si es comença a introduir a la vida del nen des de petit.

 

  • Un benefici per l’infant és que és potencia el desenvolupament cognitiu, ja que combinar la llengua materna amb una estrangera ajuda a programar els circuits neuronals del nen. La seva ment es torna més àgil a l’hora d’aprendre, desenvolupant la seva rapidesa mental.
  • Un altre benefici es que millora el rendiment acadèmic posterior. Expressar-se en dos idiomes des de l’infància, pot millorar les habilitats de la parla del nen i la funció cerebral en altres habilitats, com prioritzar tasques i resoldre problemes.
  • També facilita la pronunciació: Els nens petits són capaços d’imitar i reproduir sons amb major precisió que els adults. Això pot portar a una pronunciació més autèntica i fluida en el futur.
  • Aprendre anglès també ofereix oportunitats educatives i professionals: 

L’anglès és un idioma global i és utilitzat àmpliament en l’educació i en l’àmbit laboral. Aprendre anglès des de jove brinda als nens un avantatge en accedir a oportunitats educatives i professionals en el futur, ja que té un nivell adquirit des de petit.

  • Aprendre una segona llengua com l’anglès, facilita en l’aprenentatge de nous Idiomes en el futur, ja que els estudiants ja han adquirit habilitats i estratègies d’aprenentatge lingüístic.

En resum, aprendre un nou idioma sempre és una cosa positiva i beneficiós per la persona, en aquest cas del nen, ofereix una sèrie de beneficis que poden durar tota la vida i contribuir al desenvolupament de l’individu, i a Novacadèmia pots trobar tots aquests beneficis i molt més! 

Un recurs molt dinàmic per als nens i fàcil d’utilitzar, es el Kahoot,  es una plataforma educativa que s’utilitza principalment per crear i jugar mitjançant qüestionaris interactius i creatius. He adjuntat 4 Kahoots per a nens d’infantil, els dos primers tracten sobre els animals, el següent que he adjuntat es de preguntes més generals, i un altre de fruites. Son preguntes que estan dissenyades per facilitar la participació activa dels estudiants i dels nens. 

1.https://create.kahoot.it/share/animals-in-english/87ee3d2d-7b03-48d2-a70c-4322a0dfb898

2.https://create.kahoot.it/share/animals-in-english/3c698913-9af5-4f4a-98b0-13027eace76f

3.https://create.kahoot.it/share/what-do-i-know/e407b340-6d57-40bd-83c3-edc85ba867c1

4.https://create.kahoot.it/share/a-z-fruits/b6cefe81-77f8-4f68-9ebe-40152f577ec1


Fonts:

“Ventajas de aprender inglés des de la infancia”, UNIR, disponible a: https://www.unir.net/educacion/revista/ventajas-aprender-ingles-infancia/

“Por qué es beneficioso para los niños aprender inglés desde pequeños”, BBC Mundo, disponible a: https://www.bbc.com/mundo/vert-fut-53403226

 

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?