Back

L’anglès a Novacadèmia, el teu camí cap a l’èxit professional

En un món cada vegada més globalitzat, l’anglès s’ha convertit en una habilitat clau per a l’èxit professional. Tant si busques millorar les teves oportunitats laborals, presentar-te a un examen oficial de Cambridge o simplement desitges aconseguir fluïdesa en aquest idioma universal, NOVACADÈMIA és la teva solució. 

 

La importància de l’anglès en el món laboral

El món laboral actual exigeix competències globals, i l’anglès és la clau per accedir a una gran varietat de possibilitats professionals. Segons informes recents, les empreses busquen candidats amb coneixements sòlids d’anglès, ja que és la llengua més habitual en el mercat internacional de negocis i comunicació. A NOVACADÈMIA, entenem la importància d’aquest idioma i t’oferim la formació adequada perquè puguis destacar en el món laboral globalitzat.

 

Preparació per als exàmens de Cambridge

Si tens l’objectiu de presentar-te a un dels prestigiosos exàmens oficials de Cambridge com el Preliminary (PET), Key (KET), First (B2) o Advanced (CAE), NOVACADEMIA té els recursos i el professorat especialitzat per ajudar-te a assolir aquesta fita. Amb cursos específicament dissenyats per a cada nivell, t’oferim una formació exhaustiva que et prepararà per afrontar amb confiança aquests exàmens reconeguts internacionalment.

 

L’assoliment del nivell d’anglès que desitges

Si el teu objectiu no és presentar-te a un examen oficial, sinó simplement adquirir fluïdesa i confiança en l’ús de l’anglès, NOVACADEMIA també té la formació adequada per a tu. Amb cursos adaptats als teus objectius i nivell, podràs desenvolupar les teves habilitats conversacionals i escrites, millorant la teva comunicació en entorns laborals internacionals.

 

Formació personalitzada 

Entenem que cada estudiant té necessitats i objectius únics. És per això que oferim una formació personalitzada i un professorat altament qualificat per adaptar-se a les teves necessitats individuals. Amb classes reduïdes i atenció personalitzada, la teva experiència d’aprenentatge serà molt més enriquidora i efectiva.

L’anglès és més que una habilitat, és una clau que obre portes al món laboral globalitzat. A NOVACADÈMIA, ens enorgullim de proporcionar-te una formació excepcional en aquest idioma universal. Ja sigui per presentar-te a exàmens oficials, millorar les teves oportunitats laborals o simplement aconseguir fluïdesa en anglès, estem aquí per ajudar-te a assolir els teus objectius.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?