Back

Avantatges d’aprendre anglès des de jove

En l’actualitat, els avantatges d’aprendre anglès des de jove suposen una gran oportunitat en diversos àmbits, com l’educació i el món laboral. Aprendre anglès ofereix moltes possibilitats per al creixement personal i el futur.

 

  • L’anglès és la llengua més parlada del món i és coneguda per aproximadament el 15% de la població.
  • A més de ser la més utilitzada en diversos àmbits, és la llengua universal més reconeguda per als negocis i el turisme.
  • També se’l considera una llengua de connexió, ja que el seu aprenentatge és més senzill i immediat que el d’altres idiomes.
  • Segons dades d’Eurostat, l’anglès és l’idioma més estudiat a Europa, amb prop del 94,7% dels estudiants de secundària que l’aprenen.

Tot i que és l’idioma més estès i estudiat del món, la majoria de la població sembla no dominar-lo prou bé. Si bé és cert que els joves el dominen millor que els adults, sovint això no és suficient per a mantenir una conversa independent o veure una pel·lícula en l’idioma original.

 

Aquests fets no són reconfortants, especialment tenint en compte que els avantatges d’aprendre anglès des de jove obren moltes oportunitats, sobretot en l’àmbit educatiu i professional.

 

Quins són els beneficis d’aprendre anglès des de jove?

Els beneficis d’aprendre anglès des de jove representen una inversió modesta que resultarà molt valuosa en el futur. 

 

D’una banda, l’anglès és una finestra oberta a la comunicació global. Això significa que saber comunicar-se en anglès ofereix noves perspectives en les relacions personals, culturals i territorials, superant les barreres lingüístiques que sovint ens limiten.

 

D’altra banda, en l’àmbit educatiu, dominar bé l’anglès permet als estudiants de Barcelona considerar escoles i universitats arreu del món. Això els permet avaluar projectes, cursos i pràctiques en altres idiomes, a més d’accedir a una gran quantitat de material d’estudi i recerca.

 

En entrar en el món laboral, tenir coneixements d’anglès (i d’altres idiomes estrangers en general) és un punt a favor en les entrevistes. Mostrar coneixements de més d’un idioma demostra curiositat, obertura i iniciativa, i destacarà per sobre dels altres candidats.

 

A més a més, aprendre anglès des de jove permet treballar en empreses internacionals i col·laborar amb clients d’arreu del món. Això ofereix més oportunitats professionals, i en alguns països, com Suïssa, els parlants d’anglès guanyen una mitjana d’un 18% més que aquells que no en parlen. 

 

Per què els joves haurien de fer un curs d’anglès?

Els joves haurien de fer un curs d’anglès per diverses raons fonamentals. En primer lloc, aprendre anglès és molt oportú perquè és una llengua amplament utilitzada en el món actual. És la llengua franca dels negocis, el turisme i la comunicació global, i dominar-la obre moltes portes en l’àmbit educatiu i professional.

 

A més, a NOVACADÈMIA oferim l’oportunitat de fer cursos d’anglès en els nostres centres situats a Caldes de Montbui i Barcelona. Amb cursos personalitzats, ens adaptem a les necessitats i objectius de cada estudiant, ja sigui per assolir un nivell bàsic o avançat d’anglès, o per preparar-se per presentar-se als exàmens Cambridge, que són reconeguts internacionalment i poden obrir noves oportunitats laborals i acadèmiques.

 

En resum, aprendre anglès des de jove és una inversió valuosa per al futur dels joves, i en el nostre centre, oferim un entorn propici perquè puguin adquirir aquesta habilitat lingüística de manera eficaç i amb resultats excel·lents.

 

https://elpais.com/economia/formacion/2023-07-13/por-que-sigue-costando-tanto-aprender-ingles.html 

https://www.elmundo.es/espana/2023/01/18/63c7083dfc6c83c8628b4578.html 

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?