Back

La importància de l’anglès per a estudiants de la universitat

L’anglès és molt més important del que la gent creu, té molts aspectes que influeixen en el seu desenvolupament acadèmic i professional.

  • Com a oportunitats d’estudiar i treballar a l’estranger: El coneixement de l’anglès obre moltes portes per a realitzar intercanvis a un altre país, fer aquest intercanvi ajuda a poder trobar un treball més fàcilment.
  • Tornant a mencionar el tema laboral, moltes empreses busquen empleats amb bones habilitats per a l’anglès o els idiomes en general, i aquest sol ser un requisit essencial per a accedir a oportunitats laborals. L’anglès ha ajudat moltes persones a trobar una bona feina, tant com al lloc on vius, com si vols treballar en un altre país, i trobar una bona feina és la prioritat de molta gent, i amb aquest idioma ho pots tenir més fàcilment.
  • Un altre avantatge molt important és el desenvolupament personal, ja que aprendre un idioma millora habilitats cognitives i aprendre coses noves sempre és molt enriquidor i beneficiós per a la persona.
  • Un altre punt important de l’anglès és el títol B2 o algun certificat oficial, ja que tenir-lo te nombrosos beneficis tant en l’àmbit personal com professional, t’obre portes a noves oportunitats i experiències. Moltes empreses i universitats valoren molt positivament i amb preferència als candidats que tenen algun certificat oficial, pot obrir portes a oportunitats laborals tant en l’àmbit nacional com internacional.

L’anglès no només és una eina fonamental per a l’èxit acadèmic i laboral, sinó també una habilitat clau per a oportunitats professionals i personals. A Novacadèmia, oferim un servei personalitzat i proper tant per a l’alumne com per a la família, facilitant l’adquisició d’aquests coneixements i habilitats de manera efectiva.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?