Back

4 tips per a dominar una entrevista de feina en anglès

Fer una entrevista en anglès pot ser un desafiament per a l’entrevistat, però amb una bona preparació, pots donar la teva millor versió i fer una molt bona entrevista.

  • Per fer una bona entrevista, cal investigar l’empresa i conèixer-la bé, cal conèixer la seva història, valors, projectes recents i futurs… i aquesta informació cal usar-la per a fer la millor entrevista possible i mostrar el teu interès per l’empresa. D’aquesta manera, demostres que has tingut interès en l’empresa i en conèixer-la més.
  • Un altre bon consell és dominar el vocabulari relacionat amb el món laboral, has d’assegurar-te que coneixes bé el vocabulari empresarial per poder posar-lo en pràctica en l’entrevista, com per exemple: Advertisement, Apply for a job, Acceppt an offer, To hire
  • Un altre tip molt bàsic és preparar algunes possibles preguntes a casa i les seves respostes, com la típica de pregunta de “Explica’m alguna cosa sobre tu”, i en aquesta pregunta respondre sobre el teu camí laboral, la teva manera de treballar, preferències a l’hora de treballar… una mica sobre la teva vida. Una altre pregunta molt comú es “Com pots millorar aquesta empresa?”, per aquesta pregunta, com hem mencionat anteriorment has d’haver investigat l’empresa, per identificar els tipus de treballadors que busquen, preferències a l’hora de treballar, els objectius… Per aquesta resposta s’ha de ser clar, específic i donar exemples concrets.

També et poden preguntar “Per què hauríem de contractar-te?” Aquesta pregunta és una oportunitat per destacar les teves habilitats, experiències i com pots aportar valor a l’empresa. Ressalta les teves habilitats i experiències en el món laboral, mostra entusiasme i compromís, connecta les teves habilitats i experiències amb els requisits específics del treball. Això mostra a l’entrevistador que entens les demandes del lloc de treball i que estàs preparat per enfrontar-les. Assaja les respostes per a sentir-te més còmode i confiat en l’entrevista.

  • Un altre molt fàcil de dir, però difícil de posar en pràctica, és no posar-se nerviós amb les preguntes, vigila la teva pronunciació i entonació en l’anglès. Per perdre una mica aquests nervis i estar tranquil al parlar, pots practicar amb amics, companys d’estudi o feina… Per estar més tranquil i controlant els nervis, has d’haver seguit els pesos i les estratègies anteriors, la preparació i la pràctica són claus. Has d’anar també amb una mentalitat positiva, imaginat l’èxit dins d’aquesta empresa i visualitza situacions positives. Confia en tu mateix i ves segur, respira i endavant!

En conclusió, tots aquests tips i moltes més els pots aprendre a Novacadèmia, estem compromesos al màxim amb els nostres alumnes perquè puguin arribar als seus objectius amb el nostre acompanyament.

A Novacadèmia t’ajudarem a preparar el millor possible aquestes entrevistes futures, farem una preparació prèvia, treballarem el vocabulari laboral i posarem en pràctica els passos anomenats anteriorment i farem que perdis la vergonya i els nervis al parlar anglès…Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?