Back

Consells clau per a una comunicació efectiva en anglès

La comunicació en anglès és molt important ja sigui en l’àmbit professional, acadèmic o social. Aquí tens alguns consells clau per a millorar la teva comunicació en anglès: 

  1. Practica habitualment: La pràctica constant és crucial per a millorar les teves habilitats lingüístiques. Inverteix temps en llegir, escriure, escoltar i parlar en anglès diàriament.
  2. Llegeix molt en anglès: Aquest consell té relació amb l’anterior, i és que la lectura és una bona manera de millorar la comprensió lectora i el vocabulari en anglès, perquè sigui entretingut podem llegir blogs, articles… qualsevol cosa serveix per a millorar i ampliar vocabulari
  3. Practica la pronunciació: Quan escoltis a algú natiu parlar anglès, intenta imitar la seva pronunciació. La pronunciació també pot millorar-se usant recursos com a vídeos, aplicacions de pronunciació, assistir a alguna acadèmia…
  4. Participa en converses: No tinguis por de participar en converses en anglès, com més practiquis, més confiança guanyaràs en la teva capacitat per a comunicar-te en anglès.
  5. Confia en tu mateix: La confiança és crucial per a una comunicació efectiva en anglès. No tinguis por de cometre errors i continua practicant amb familiars, coneguts, amb el teu professor… .
  6. Amplia el vocabulari: Tracta d’aprendre noves paraules i expressions en anglès mitjançant diccionaris, aplicacions mòbils, llibres… per a enriquir el teu vocabulari.
  7. Fes un diari en anglès: Una idea que proposem des de Novacadèmia és fer una espècie de diari en anglès, és una excel·lent manera de practicar les habilitats d’escriptura i expressió. Escriu sobre les teves experiències diàries, pensaments…d’aquesta manera podem millorar la fluïdesa i expressió en l’idioma.

Aquests consells són útils i efectius si es practiquen diàriament, amb ajuda d’un professor o assistint a una acadèmia com Novacadèmia es poden millorar ràpidament i de manera interactiva i dinàmica.
Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?