Back

Anglès per a empreses

Promoure l’ensenyament de l’anglès per a empreses pot ser beneficiós tant per als empleats com per a la pròpia empresa. Aquí hi ha algunes claus per a motivar a les empreses a proporcionar aquesta habilitat necessària:

1. Globalització del mercat: Moltes empreses tenen operacions en l’àmbit global, i l’anglès és essencial per a la comunicació efectiva amb clients i socis de diferents parts del món.

2. Competitivitat: La capacitat de comunicar-se en anglès pot obrir noves oportunitats de negoci i col·laboració amb empreses estrangeres. També et pot posicionar al món empresarial, com a empresa amb recursos i capaç de comunicar-se en l’àmbit internacional.

3. Accés a recursos i coneixements: Molts recursos i coneixements clau, com la tecnologia o la ciència, estan en anglès. Proporcionar als empleats la capacitat de saber aquest idioma, els dona accés directe a aquestes fonts valuoses.

4. Adaptar-se als canvis: En un món empresarial actual, està en canvi  constant, la capacitat d’adaptar-se és molt important. Tenir empleats amb habilitats en anglès demostra la disposició de l’empresa per a adaptar-se a un entorn empresarial dinàmic i variant.

5. Impacte en la marca: Ser conegut com una empresa que inverteix en el desenvolupament d’habilitats dels seus empleats, incloent-hi l’anglès, pot millorar la imatge de la marca i la percepció de l’empresa tan internament com externament.
Que una empresa tingui a empleats que saben anglès, és més que una habilitat lingüística; és una inversió estratègica en el creixement i l’èxit a llarg termini de l’empresa.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?