Back

Anem a buscar el teu fill/a a l’escola

Sabies que si inscrius el teu fill o filla de 3 fins a 12 anys a qualsevol dels nostres serveis a Caldes de Montbui el podem anar a recollir a l’escola?

Així no cal que corris per arribar a temps i portar-lo al nostre centre o fer desplaçar a l’escola un familiar o cangur només per recollir-lo i portar-nos-lo.

Només cal que ens signis una autorització que lliurarem a l’escola i res més. El nen o nena podrà berenar abans de la seva classe a NOVACADÈMIA i saps que estarà ben vigilat i cuidat fins que tu arribis a recollir-lo al final de la seva classe.

Tots els desplaçaments es fan a peu. També oferim aquest servei per classes particulars a domicili. El mateix professor recull el nen i el porta a casa teva per fer-li la classe.

Demana’ns més informació al 629.367.401 (telèfon i whatsapp) o escriu-nos a info@novacademia.cat. També t’ho podem explicar personalment al nostre centre de formació.

Tots els professors o monitors que recullen els nens a les escoles disposen d’experiència amb nens i nenes de fins a 12 anys i adolescents, així com tenen sempre vigent el seu certificat negatiu de delictes sexuals a menors.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?