Back

PROVES DE NIVELL OFICIALS

Abans de començar qualsevol curs o presentar-te a qualsevol examen, és imprescindible fer una prova de nivell. A continuació trobaràs dos tipus diferents de proves de nivell. Les proves anomenades BASIC són proves oficials basades específicament en gramàtica i/o comprensió lectora. Són proves que t’oferim de manera gratuïta i que un cop les rebem, les corregim i contactem amb tu per donar-te el resultat i la nostra recomanació.

Les proves anomenades PRO són completes i inclouen un exercici de cada competència, és a dir, un exercici de gramàtica o Use of English, un de comprensió lectora, un de comprensió oral i un de producció oral. Aquestes proves tenen un cost realment reduït i serveixen per tenir una visió de 360º sobre el teu nivell d’anglès actual. A més, si t’inscrius a qualsevol dels nostres cursos, obtens un 50% de descompte a l’import de la teva matrícula, sempre que la prova l’hagis realitzat dins els 2 mesos anteriors a la inscripció al curs.

Si vols fer una prova PRO, has de posar-te en contacte amb nosaltres a través del canal que prefereixis, mail info@novacademia.cat, whatsapp 629.367.401 o trucant-nos a aquest mateix número o al 938.654.479. Un dels nostres professors et farà arribar la prova adient a la informació que ens facilitis, i ell mateix t’enviarà els resultats i els comentaris.

A continuació, trobaràs un quadre de nivells tant per a nens, adolescents com adults, que et pot guiar per escollir la prova BASIC més adequada.

PROVES DE NIVELL. ANGLÈS ACADÈMIC

ENGLISH LEVEL TESTS. VERSIÓ BASIC.

ANGLÈS ACADÈMIC- PRIMÀRIA

YOUNG LEARNERS STARTERS (A1) – STARTERS

YOUNG LEARNERS MOVERS (A1) – MOVERS

YOUNG LEARNERS FLYERS (A2) – FLYERS

ANGLÈS ACADÈMIC- SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

KET FOR SCHOOLS (A2) – KET

PET FOR SCHOOLS (B1) – PET

FIRST FOR SCHOOLS (B2) – FCE

ANGLÈS ACADÈMIC- ADULTS

KEY ENGLISH TEST (A2) –  KET

PRELIMINARY ENGLISH TEST (B1) – PET

FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH (B2) – FCE

CERTIFICATE OF ADVANCED IN ENGLISH (C1) – ADV

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?