Back

NOVACADÈMIA LEGO LEAGUE©

La NOVACADÈMIA LEGO LEAGUE© és una competició entre diferents equips de nens i nenes que fan com a activitat en llengua anglesa el LEGO PLANET IN ENGLISH.

Va arrancar al curs 2018-2019 amb nens i nenes d’infantil de 3 escoles i ara ja és una lligueta en la qual participen moltes més escoles i un total aproximat de 150 nens i nenes amb edats compreses entre els 3 i els 8 anys.

L’activitat consisteix en posar en pràctica tot el que han aprés durant cada trimestre en les classes de LEGO PLANET IN ENGLISH i crear la construcció més divertida i treballada d’acord amb una temàtica proposada.

Encararem el curs 2020-2021 amb tres grans convocatòries on, un cop més, els nostres alumnes, ens faran retornar al país de la imaginació i les creacions més extremes.

Us expliquem a continuació un exemple de com funciona la NOVACADÈMIA LEAGO LEAGUE©.

 Sovint una de les temàtiques és THE WORLD OF ANIMALS.
A classe cada setmana anem escalfant motors i fent algunes pràctiques plenes d’animals que van des del món prehistòric dels dinosaures a la sabana africana. Aprenem moltes paraules en anglès, però el més important és que els nens i nenes a poc a poc construeixen frases per descriure els animals que després volen fer, des del color a la mida, a on viuen o què mengen.
Cada equip decideix com farà el seu projecte i es reparteixen les tasques. Van fent proves de construcció fins que troben la millor manera. Aquell dia ells mateixos ho expliquen en anglès i el professor/a fa un vídeo.
Aquest vídeo es comparteix dins un grup privat de professors de LEGO PLANET IN ENGLISH els quals escolliran el millor de tots en quant a diferents criteris com per exemple:
– Originalitat
– Adequació al tema principal
– Treball en equip
– Expressió en llengua anglesa
– Creativitat
– Grau de dificultat
Els pares i mares de cada grup de nens i nenes podran veure setmanalment fotos i vídeos dels seus fills a través d’un accés privat a Google Classroom.
 L’equip guanyador de cada trimestre rep un premi que consisteix habitualment amb noves peces de LEGO per poder fer noves construccions.

Gaudiu a continuació d’un vídeo que il·lustra perfectament els resultats d’aquesta activitat tant pel que fa al treball en equip com a l’expressió oral en llengua anglesa.

Mesures especials COVID-19

Per prevenir qualsevol risc de contagi entre els més petits, cada nen i nena que participi en aquesta activitat tindrà la seva pròpia caixeta de peces, marcada amb el seu nom, que farà servir únicament ell/a. Aquesta caixeta serà lliurada a principi de curs a l’alumne i se la podrà quedar quan acabi el curs.
A NOVACADÈMIA ens preocupa la seguretat dels nostres alumnes i és per això que garantim el compliment de totes les mesures obligatòries i voluntàries per poder gaudir de totes les nostres activitats sense riscos innecessaris.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?