Back

NOVACADÈMIA ENGLISH LEAGUE©

El curs 2019-2020 vam iniciar una nova aventura multi-disciplinària que treballa les competències de la llengua anglesa transversalment. S’ha dissenyat per motivar la participació de tots els alumnes i fomentar el treball en equip. Volem mostrar l’anglès com un element més del desenvolupament dels alumnes.

logo english league tipo

Aquesta competició es fa entre totes les classes i cursos d’un mateix nivell de les diferents escoles i AMPAs amb les que treballem, i amb els alumnes que fan anglès al nostre Centre de Formació a Caldes de Montbui. Es realitza mensualment i el seu principal objectiu és que els alumnes de cada centre i classe representin les seves escoles i grups.

Aquest primer any, hem engegat amb 5 diferents nivells o “lligues” pensades per als nivells de Cambridge English – Starters, Movers, Flyers, KET i PET-, on es treballen diferents conceptes associats a la metodologia de Cambridge. El curs 2020-2021 arrancarà amb els mateixos nivells i afegirem un nou nivell o lliga, el FCE o B2.

L’ENGLISH LEAGUE té múltiples beneficis, ja que d’una banda treballa l’anglès en una vessant pràctica, però d’altra banda fomenta valors com el respecte, l’empatia, la confiança, la cooperació, el diàleg, entre d’altres, per tal d’aprendre a treballar en equip.

A més a més, comptem amb un programa d’esponsorització de Cambridge English que dóna prestigi a la lliga, ja que és revisada per a la mateixa entitat. També tenim editorials específiques de Cambridge, com Sgel i National Geographic, i la validació d’Exams Catalunya.

Cada mes treiem els resultats de la classificació i indiquem tant a la nostra web com als nostres alumnes, qui ha sigut el guanyador de cada edició, arribant al mes de maig a la final entre els equips amb més punts. Finalment, de cada curs hi haurà un guanyador de cada nivell, proclamant-se els campions de la lliga de l’any vigent i guanyant un premi de Cambridge.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?