Back

La nostra especialització en serveis extraescolars educatius i formatius de qualitat

NOVACADÈMIA porta 10 cursos oferint serveis específics per a AMPAs/AFAs i escoles. Els nostres serveis estan dissenyats per a garantir un aprenentatge i un creixement real en la formació i la preparació dels nostres alumnes de cara al seu futur.

La nostra filosofia és convertir el temps extraescolar en una clara inversió de futur, per això les activitats que esteu a punt de conèixer, són activitats d’alta qualitat gestionades únicament per professors qualificats i preparats i en continua revisió i millora.

A continuació mostrem un resum de la nostra activitat als darrers tres cursos:EL NOSTRE EQUIP

El procés de selecció dels nostres professionals és molt exigent i només aquells que reuneixen les condicions i tenen el perfil adequat als nostres requeriments, acaben formant part del nostre equip.

Som un equip de més de 25 professionals al servei dels nostres alumnes i famílies amb estudis universitaris i/o màsters específics, certificacions oficials, compromesos, orientats als alumnes i implicats en el seu aprenentatge, especialitzats en el sector de l’ensenyament i la pedagogia i amb una alta capacitat de treballar en equip.

En el cas de les llengües estrangeres, tots els professors tenen un nivell mínim B2 i molts d’ells assoleixen nivells C1 o C2.

Disposem d’un gabinet psicopedagògic format per un equip multidisciplinari de pedagogs, psicopedagogs, psicòlegs, formadors i professors titulats i experts en les diferents àrees acadèmiques.

Com a afegit, tenim una formació continuada que ens permet garantir sempre als nostres alumnes el millor aprenentatge possible. Treballem de manera contínua les competències tècniques i transversals dels nostres professors a través de seminaris externs i interns.

Formem part de fòrums professionals específics del món de les llengües i la psicopedagogia, a través dels quals reciclem de manera continua els nostres coneixements i compartim know how amb altres professionals. Constantment estem preparant cursos i formacions per als nostres professors, perquè sempre estiguin el més actualitzats possibles, sobretot els que fan cursos específics per a superar exàmens i proves.

El curs 2019-2020 estem formant a més de 600 alumnes, des de P3 fins a adults, en les modalitats d’anglès, lego, reforç i tècniques d’estudi, entre d’altres, i a les zones del Barcelonés, el Baix Llobregat, el Vallés Oriental i Occidental, el Maresme i el Bages.

Les classes es preparen amb antelació i basades en la Metodologia de Cambridge i el procés d’aprenentatge learning by doing, que és la fórmula d’aprendre a través de l’error i l’encert, experimentant i desenvolupant les habilitats de cada alumne em un context real.

L’elecció dels materials es fa a l’inici de curs i en funció del nivell i les necessitats de cada escola/grup, podent-les adaptar durant el curs. A més a més, dins de NOVACADÈMIA, tenim una plataforma interna amb recursos de les editorials més prestigioses com Cambridge i National Geographic, i amb recursos propis desenvolupats al llarg dels anys i que connoten la nostra experiència dins del sector.

Per tant, l’aprofitament del temps i l’eficiència formativa assoleixen nivells òptims.

El nostre equip és el nostre principal valor.

ELS NOSTRES VALORS

NOVACADÈMIA, com a empresa plural, dona molta importància al respecte del valors dins i fora de les aules.

Treballem amb els nostres alumnes els principals valors perquè esdevinguin en un futur bons professionals i sobretot bones persones.

La nostra filosofia de treball està basada en l’esforç, l’auto-confiança, el reforç positiu i la constància del treball ben fet. A més a més, dins de l’aula també treballem l’anglès en una vessant pràctica per tal d’aprendre a treballar en equip, fomentant valors com l’empatia, la confiança, la cooperació, el diàleg i l’ètica.

En una societat multicultural, treballem el respecte als altres, la diversitat i la tolerància per evitar situacions futures relacionades amb la discriminació, la violència de gènere, o el bullying.

Resumim la nostra filosofia amb les sigles CIP, Compromís, Innovació i Persones.

Compromís: amb les empreses, alumnes i organismes públics pels quals treballem i als que acompanyem en el camí de la formació i el coaching.

Innovació: posar a l’abast dels nostres clients les eines més avançades i modernes que els permetin diferenciar-se i crear valor afegit en el seu entorn professional i personal.

Persones: un equip humà que marca la diferència entre una feina ben feta i una feina amb excel·lència, orientada als resultats i al compliment dels objectius dels nostres clients.

Tot això ho fem en col·laboració de reconegudes entitats.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?