Back

Benvinguts al curs 2022-2023!

Les nostres inscripcions segueixen obertes al llarg de tot el curs, i podràs incorporar-te al teu grup tan aviat com vulguis.

Per fer classes al nostre Centre de Formació, particulars a domicili o en grups a través d’aula virtual si no pertanys a cap escola que tingui acord amb Novacadèmia, pots fer la teva inscripció online entrant en un dels següents enllaços:

ALUMNE ADULT:

Inscripció adult

ALUMNE MENOR:

Inscripció menor

Si et soci o sòcia d’una de les AMPAs amb les que tenim acord d’activitats extraescolars, contacta amb nosaltres a través de qualsevol de les següents vies i t’enviarem el formulari corresponent:

  • Telèfon i whatsapp: 696 409 172 – 629367401
  • Telèfon: 93 865 44 79
  • Mail: info@novacademia.com
  • Presencialment: C/Santa Teresa 15   08140 Caldes de Montbui

Una vegada ens arribi la teva  inscripció, et donarem hora per a una entrevista personal, bé presencial o bé telefònica o virtual. Aquesta entrevista té com a finalitat:

– Conèixer millor les necessitats i el perfil de l’alumne.

– Donar-te tota la informació sobre el curs que faràs i els materials que necessites.

– Explicar-te com funcionen els informes de seguiment i quan els rebràs.

– Fer la prova de nivell (en cas que t’inscriguis a un curs de llengua estrangera i no l’hagis fet abans des de la nostra web).

– Assessorar-te sobre el funcionament dels exàmens oficials.

La taxa de matrícula a qualsevol dels nostres cursos de llengua estrangera, reforç escolar o LEGO PLANET IN ENGLISH, és de 35€ en un únic pagament que et servirà per accedir a tots els nostres serveis sempre que vulguis, curs darrere curs. Si has fet una prova de nivell PRO aplicarem un 50% de descompte sobre la taxa de matrícula.

El pagament de la taxa de matrícula així com del curs (modalitat mensual o trimestral) es pot fer en efectiu o a través de targeta de crèdit o dèbit al nostre Centre de Formació. Després de l’entrevista personal i un cop confirmada la teva plaça, procediràs al pagament de la matrícula i de la primera quota. Si no passes pel nostre centre de formació, el pagament el podràs fer amb targeta de manera online.

Els alumnes que fan classes particulars o en tàndem, paguen les seves classes el mateix dia que les fan, mitjançant efectiu o targeta de crèdit o dèbit, o bé a final de mes (en aquest darrer cas és necessari signar el consentiment de domiciliació bancària com a aval). Els alumnes que compren un pack de classes particulars han de pagar-lo abans de la primera classe.

NOVACADÈMIA s’encarrega de facilitar-te els llibres o materials físics o digitals que necessites pel teu curs, els quals podràs abonar en efectiu o targeta el dia de la seva recollida a secretaria. En el cas de llibres, també et podem donar el codi ISBN i tu mateix pots comprar el teu llibre.

Si tens qualsevol dubte pel que fa a les inscripcions online, pots també contactar amb nosaltres i t’ajudem a fer la teva inscripció.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?