Back

LINGUASKILL

Linguaskill és un test d’anglès online ràpid i precís que ajuda a les organitzacions a avaluar el nivell d’anglès de candidats individuals i grups de candidats amb l’última tecnologia en Intel·ligència Artificial. Posa a prova les quatre competències lingüístiques -expressió oral, expressió escrita, comprensió de lectura i comprensió auditiva- per mòduls.

Proporciona resultats precisos en 48 hores i és fàcil d’administrar; pots administrar la prova en qualsevol moment o lloc, fins i tot als candidats que vulguin examinar-se des de casa. Els resultats s’ajusten al Marc Comú Europeu de Referència (MCER), l’estàndard internacional per a descriure les aptituds lingüístiques.

Estudiants universitaris: amb Linguaskill els estudiants universitaris poden demostrar el seu nivell d’anglès en tan sols 48 hores per a graduar-se a la universitat, accedir a beques Erasmus o formació de postgrau.

Universitats: Linguaskill ofereix un mètode eficaç per avaluar els nivells de competència lingüística. Perfecte per a processos d’admissió, avaluar el progrés en l’aprenentatge o per graduar-se.

Empreses: Es pot utilitzar Linguaskill durant els processos de selecció i promoció, per garantir que el candidat presenta les competències lingüístiques adequades per a un lloc de treball, o per avaluar l’eficàcia dels programes de formació interna d’anglès.

Linguaskill es pot organitzar i supervisar fàcilment, en qualsevol moment o fins i tot en les mateixes instal·lacions de l’empresa o universitat. Només es requereix un ordinador, connexió a Internet i auriculars.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?