Back

Inscripció Online Reforç per a menors

"*" indicates required fields

Informació de l'alumne/a

Nom de l'alumne/a:*
DD slash MM slash YYYY
Escull en quins estudis o etapa es troba el teu fill/a a l'actualitat
Nom del pare/mare o tutor/a:*
Adreça:*
Si l'alumne ve sol, podem contactar amb elk directament amb l'autorització dels pares o tutors en cas de retard seu o del professor per motius excepcionals.
És important tenir el gmail personal (no el de l'escola) de l'alumne per convidar-lo al google classroom amb el seu professor/a.
Indica si el nen/a té cap intolerància o al·lèrgia alimentària important. Si no en té cap escriu NO.
Indica si el nen/a té cap dificultat diagnosticada que afecti el seu aprenentatge i si disposa de plans individuals d'estudi. Si no en té cap escriu NO.
Com vols rebre el reforç?:*
Tipus de reforç:*
El reforç individual consisteix en l'assignació d'un únic professor per a tu. El reforç DUO consisteix en l'assignació d'un professor/a per a dos alumnes. Només acceptem reforç DUO si els dos alumnes es coneixen prèviament i tenen els mateixos objectius pedagògics. Si fas una inscripció DUO, cal que indiquis al camp Observacions el nom i cognoms de l'altre alumne.
Indica aquí les teves preferències d'horari per al reforç i freqüència setmanal. El nostre centre de coordinació pedagògica contactarà amb tu per agendar una entrevista presencial o online, segons tu decideixis, per conèixes les teves necessitats i consensuar l'horari i freqüència setmanals en base a la teva proposta i a la disponibilitat dels professors/es adequats per al teu tipus de reforç.

Informació de pagament

Selecciona si vols pagar el pack sencer (en aquest cas tens un descompte del 5%), o si vols pagar-lo en dues vegades (60%+40%). El pagament del 40% només és vàlid quan s'ha fet efectiu el primer pagament parcial del 60%.
Nom del titular de la targeta de crèdit:*
Indica aquí el teu número de DNI o NIE amb la lletra inclosa i sense espais.
Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?