Back

EXÀMENS OFICIALS CAMBRIDGE ENGLISH

Són els exàmens reconeguts per les universitats, escoles internacionals, institucions públiques i privades, i empreses a nivell internacional.

La varietat d’exàmens és molt àmplia i cal conèixer exactament quines són les diferències entre exàmens i quins són els exàmens als que cada alumne pot optar en funció del seu nivell d’anglès.

NOVACADÈMIA, com a Centre Oficial preparador d’alumnes pels exàmens CAMBRIDGE ENGLISH, et prepara i assessora perquè encertis en la teva decisió i superis l’examen amb èxit, obtenint en poques setmanes un certificat oficial que t’obrirà noves oportunitats.

Al llarg de l’any hi ha diferents convocatòries pels diferents exàmens, aquells que són més sol·licitats, com el B1, B2 o C1, ofereixen més dates d’examen, però pots escollir en general entre vàries dates sigui quin sigui l’examen que necessitis fer.

Si estudies anglès amb nosaltres, el teu professor et farà diferents proves de nivell abans d’aconsellar-te la presentació a l’examen oficial. Treballem amb diferents materials oficials per preparar-te d’una manera segura i adaptada al teu ritme d’aprenentatge. Dissenyem el teu pla de formació en base al teu temps i pressupost i també oferim formació en grup orientada a l’examen per a grups d’alumnes que ja han anat cursant i agafant nivell amb els nostres cursos d’anglès acadèmic.

Els nostres alumnes fan els exàmens oficials a EXAMS CATALUNYA, Centre Platinum de CAMBRIDGE ENGLISH, situat a la zona de Sarrià-Sant Gervasi a Barcelona. NOVACADÈMIA s’encarrega de fer la teva inscripció a l’examen i proporcionar-te tota la informació que necessites pel dia de la prova.

Com ens ha passat a tots, són molts els dubtes i preguntes que et fas, i cal estar acompanyat i recolzat per un professional per conèixer les respostes i anar ben segur i preparat el dia de la prova.

Per això, el teu professor et donarà resposta a tots els teus dubtes i et facilitarà els consells que necessites per afrontar-la amb total seguretat.

La nostra Directora, la Natàlia Balaguer, va entrevistar al Director d’Exams Catalunya, en Michael Terry. T’aconsellem que llegeixis a continuació l’entrevista sencera per saber més sobre els exàmens i sobre el que cal tenir en compte abans de fer-los.

Pots consultar les dates d’examen a la pàgina d’Exams Catalunya, sempre que vulguis. També ens pot demanar a nosaltres aquesta informació. Si la data que escolleixes coincideix amb altres alumnes, podeu anar junts i fer l’speaking plegats.

Si ets alumne de NOVACADÈMIA, nosaltres gestionem la teva inscripció des del nostre portal oficial com a Centre Preparador. Això t’aporta diferents avantatges:

– No cal fer el pagament al moment de fer la teva inscripció.

– Tens un marge de dies per canviar la data de l’examen o fins i tot per cancel·lar la inscripció.

– El cost és exactament el mateix.

– El teu professor i el nostre responsable d’anglès poden monotonitzar els teus resultats i avaluar-los.

– Et donem un usuari i una contrasenya perquè puguis entrar tu mateix quan vulguis a visualitzar els teus resultats.

– NOVACADÈMIA rep el teu certificat i te’n fa el lliurament.

 A NOVACADÈMIA l’índex d’aprovats en exàmens de CAMBRIDGE ENGLISH és del 95%.

Com a NOVETAT D’AQUEST CURS 2022-2023, apart dels cursos d’anglès anuals per preparar-te per a cadascun dels nivells d’anglès, t’oferim un SERVEI INDIVIDUAL, INTENSIU I ESPECÍFIC previ a l’examen oficial. Aquest servei està enfocat a conèixer amb exactitud totes les parts de les que consta l’examen, reforçar els teus punts febles, practicar l’speaking amb el teu professor i obtenir consell professional per superar la prova amb la millor nota possible.

Et presentem a continuació els diferents packs per als nivells B1, B2 i C1. Si et vols presentar a qualsevol altre examen, consulta la informació posant-te en contacte amb nosaltres.

Confia en NOVACADÈMIA la teva preparació pels exàmens oficials d’anglès Cambridge English i no t’arrisquis a perdre temps ni diners.

EXAMÈNS OFICIALS CAMBRIDGE ENGLISH PER A NENS I NENES

CAMBRIDGE ENGLISH té el seu propi programa d’exàmens oficials infantils, els YOUNG LEARNERS, amb tres nivells diferenciats, els STARTERS, els MOVERS i els FLYERS.

A Europa i a diferents països del món, ja són una realitat i és molt habitual que cada 2 anys els més petits certifiquin el seu nivell d’anglès de manera oficial, obtenint un títol que, a través d’uns escuts, qualifica les seves competències en la llengua, i que serveix de motivació i referent pel nen.

A NOVACADÈMIA treballem l’anglès des d’un punt de vista acadèmic i exclusivament amb materials oficials de CAMBRIDGE ENGLISH, per tant, els nostres petits alumnes reben un aprenentatge complet i homogeni de la llengua en totes les seves competències i estan preparats per assumir exàmens oficials si els seus pares o tutors ho consideren oportú.

Les dates d’examen són diverses al llarg del curs i el procediment d’inscripció i preparació per la prova és idèntic que pels alumnes que opten a exàmens superiors d’anglès.

Demana’ns més informació sobre els exàmens per nens, et sorprendran!

Noves certificacions: LINGUASKILL

Les noves necessitats, tant a nivell d’estades universitàries com professionals a altres països, així com les del mercat professional, han derivat en nous models de certificats, com per exemple Linguaskill, del qual parlem amb profunditat en aquesta mateixa secció a l’apartat LINGUASKILL.
Aquesta certificació mesura el teu nivell d’anglès a mode de termòmetre i et diu exactament a quin nivell dins el Marc Comú de Referència de les Llengües has arribat.

És una prova ideal per empreses per mesurar el nivell individual de cada professional així com el nivell mig de la companyia.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?