Back

Per al LEGO PLANET IN ENGLISH es dóna a cada alumne la seva pròpia caixeta de peces de lego, degudament identificada amb el seu nom. Per l’anglès acadèmic, els nens i nenes de primària treballen amb uns quadernets oficials de CAMBRIDGE ENGLISH, adaptats a cada nivell i que permeten garantir un aprenentatge complet de la llengua en totes les seves competències. Al final de la primària, els alumnes surten amb una bona preparació per afrontar les exigències de l’ESO en quant a anglès. Tant les caixetes de LEGO com els llibres són propietat de les famílies i els porten a casa a final de curs.

El Lego Planet és una activitat en la que els infants treballen l’anglès de manera lúdica i a través del famós joc de muntatge Lego. A través d’uns videos de LEGO de dos o tres minuts de durada i exclusivament gravats en llengua anglesa, els nens i nenes han d’interpretar una història senzilla i “explicar-la” amb les seves mans. Es fan petits equips i els nens i nenes comencen a construir amb les peces el que volen expressar. L’activitat té un doble benefici, per una banda es fomenta la creativitat, l’expressió de l’abstracte i el treball en equip i per l’altra banda, tot plegat es fa en un espai d’immersió en anglès, on es segueixen les rutines de l’anglès acadèmic en quant a salutacions, comiats, preguntes durant la classe, etc, en llengua anglesa, i on el professor explica i dona indicacions únicament en anglès. 

En tots els anys que fa que duem a terme l’activitat de Lego Planet hem observat una millora en el vocabulari i la seguretat dels infants que participen en la activitat: colors, números, animals, objectes, parts de la casa… i moltes coses més es posen en pràctica i es reforcen al Lego Planet, i s’ha convertit en una activitat molt valorada tant pels pares com per als nens.

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?