Back

NOVACADÈMIA. Una entitat certificada i reconeguda per a l’ensenyament de l’anglès.

CAMBRIDGE ENGLISH LANGUAGE ASSESSMENT

CAMBRIDGE ENGLISH és l’entitat de referència mundial en l’ensenyament i la certificació de l’anglès. Actualment no hi ha cap altre mètode que ofereixi un ventall de serveis tan ampli ni que posseixi la mateixa inversió en I+D i els millor investigadors i experts a nivell mundial.

CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH AUTHORISED CENTRE

NOVACADÈMIA és Centre Autoritzat per CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH per a la preparació de nens, joves i adults per a qualsevol dels seus exàmens oficials. Aquesta certificació és garantia de qualitat i de formació contínua pels nostres alumnes i clients, i un orgull pel nostre equip. Representar la marca CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH no és fàcil i cada curs cal renovar la confiança que aquesta organització diposita en els seus centres representants arreu del món. El nombre d’alumnes presentats als exàmens oficials, aixi com el nombre d’aprovats, són, entre d’altres criteris, els principals indicadors de confiança i eficiència per seguir sent part d’aquesta prestigiosa entitat.

CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS

És l’entitat dins la Universitat de Cambridge que s’encarrega d’editar els materials oficials per l’ensenyament de la llengua a alumnes de qualsevol edat i nivell. Per a les nostres escoles clients, és un dels elements més valorats i pels nostres alumnes, un factor determinant en el seu aprenentatge. NOVACADÈMIA rep anualment mostres de tots els materials tant digitals com impresos, i gaudeix d’informació exclusiva sobre les darreres novetats. Tots els materials que NOVACADÈMIA utilitza a les seves classes són oficials i el 80% provenen de l’editorial pròpia de CAMBRIDGE ENGLISH. Addicionalment, NOVACADÈMIA forma part del limitat grup de centres especialitzats en llengua anglesa, que té accés a THE CAMBRIDGE TEACHER, un potent portal digital creat i gestionat per CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS amb materials i eines de tots tipus. NOVACADÈMIA s’encarrega de la gestió dels llibres i llicències digitals pels seus alumnes.

A on fem els exàmens oficials CAMBRIDGE ENGLISH?

És el nostre Centre Examinador de Referència. Examina a milers de candidats de totes les edats i nivells en el seu centre de Barcelona. NOVACADÈMIA acompanya als seus alumnes als exàmens oficials i monitoritza, interpreta i assessora les famílies i els alumnes pel que fa als resultats obtinguts. També es fa càrrec de la recepció dels certificats oficials i els lliura als alumnes en el que representa un moment de felicitat i satisfacció per a tothom. EXAMS CATALUNYA ha estat al llarg de la seva història premiat amb nombrosos reconeixements a l’excel·lència en el desenvolupament de la seva feina, i és l’únic centre a nivell mundial en guanyar un Platinum Centre Award en les tres edicions fins ara celebrades, els anys 2012,2013 i 2015. Els nostres professors reben formació continuada per conèixer les darreres novetats en la preparació de les diferents proves i així poder garantir a famílies, escoles i alumnes que reben la millor preparació i formació tant abans de presentar-se a un examen com en la seva carrera per aprendre a dominar la llengua, amb independència de que necessitin o no el certificat oficial en aquell moment. A continuació hi ha el link a la darrera entrevista que va mantenir la nostra Directora amb el General Manager d’Exams Catalunya, Michael Terry: https://www.novacademia.com/2019/08/21/interview-with-michael-terry/

Tenim accés exclusiu de NOVACADÈMIA al Portal Professional per a Centres Preparadors, des del qual podem inscriure a alumnes, sol·licitar requeriments especials, monitoritzar resultats, imprimir certificats provisionals i conèixer totes les convocatòries arreu de Catalunya en temps real.

El mètode CAMBRIDGE ENGLISH

El nostre mètode en l’aprenentatge de l’anglès és el mètode CAMBRIDGE ENGLISH. Aquest mètode presenta diferents avantatges davant altres mètodes que podeu trobar al mercat. Permet un aprenentatge homogeni en les diferents competències de la llengua: Speaking, Writing, Reading, Grammar & Vocabulary, Use of English i Listening. És un mètode que abarca des de P3 fins a nivells professionals en adults i és l’únic mètode acceptat a més de 130 països al món, que presenta milers d’estudiants als seus exàmens oficials cada dia. 

CAMBRIDGE ENGLISH és una entitat que pertany a la universitat de Cambridge al Regne Unit i que fa fortes inversions per la recerca i la investigació professional de l’anglès com a llengua estrangera. La mateixa Universitat edita llibres que permeten l’aplicació real i total del mètode dins les aules en activitats extraescolars. Els centres oficials com NOVACADÈMIA rebem d’una banda formació continua per part de CAMBRIDGE ENGLISH, així com disposem d’un ampli catàleg de productes i materials digitals, que es renoven i actualitzen cada curs, per poder oferir als nostres alumnes una formació de qualitat i avançada. Els seus exàmens oficials són els més reconeguts per escoles superiors, universitats i màsters tant al nostre país com a tot el món.

NOVACADÈMIA és Centre Preparador pels Exàmens Oficials de CAMBRIDGE ENGLISH des del 2012. Això garanteix els nostres alumnes:

L’ensenyament de l’anglès en nens i adolescents requereix assolir un nivell de complicitat i connexió alumne-professor que varia en funció de cada etapa escolar i que en totes elles és de vital importància per aconseguir els objectius establerts. Per això, el mateix mètode s’adapta a cada etapa escolar i fins i tot a cada grup-classe per poder assolir el màxim rendiment i eficiència en l’aprenentatge de la llengua.

El Marc Comú Europeu de Referència de les Llengües

Obrir whatsapp
1
Hola! 👋
Puc ajudar-te?